Het meesterbrein achter de borrelplanken: Tamara

Als fervente borrelaar weet ik dat een feestje valt of staat bij de borrelhappen. Ik bedoel, er is echt nog helemaal niemand gelukkig geworden van een slappe kaasstengel. Nu snap ik dat niet iedereen tijd, inspiratie of zin heeft om een hele plank in elkaar te draaien en dus kwam ik op het idee kant-en-klare borrelplanken te bereiden en bezorgen. En dan niet zo’n lullige schaal met bruin fruit, maar echt mooie opgemaakte planken en tafels.

Ik hecht veel waarde aan de kwaliteit van leven en dus ga ik graag bewust en verantwoord te werk. Zo struin ik de markt af naar de meeste verse en pure producten, maar ook probeer ik de foodprint zo minimaal mogelijk te houden. Als het aan mij ligt, komt alles dan ook uit de buurt. Ik wil inspireren met mijn vegetarische borrelplanken die een stukkie vriendelijker voor onze planeet en ook nog eens hartstikke lekker zijn. 

Het klinkt ongekend zoetsappig, maar jou en je vrienden/familie/collega’s/wie dan ook blij maken met mijn verzorgde borrels, borrelplanken en Grazing Tables: dat is mijn missie.

Daar rond de borrelhappen, that’s where the fun stuff happens!

  • 100% bewust

    Ik vind het belangrijk om te weten waar mijn producten vandaan komen. Ik let op herkomst, de impact op het milieu en kook zo veel mogelijk met verse producten.

  • Ingrediënten met zorg uitgezocht

    Ik ga naar de markt met een leeg mandje en kom met een volgeplempt exemplaar weer thuis. Daarna ga ik aan de slag om voor jou hapjes te maken met de allerbeste producten.

  • Altijd vers & innovatief

    Ik zorg dat ik altijd up-to-date ben wat betreft de laatste ontwikkelingen in de food branche. Uiteraard verwerk ik de hotste trends in mijn borrelplanken, maar het liefst geef ik daar nog mijn eigen draai aan. Heb je zelf nog suggesties? Laat het me vooral weten!

Samen eten en drinken is
toch veel leuker dan alleen!

— Tamara de Kock

Benieuwd naar alle toffe dingen die we doen?
Stay posted via onze
social