Pick-a-Park

Let’s PICK-A-PARK!🌳 Kies jouw favoriete park in Tilburg en wij zorgen voor €89 dat er een cómpleet verzorgde picknick voor jullie klaar staat.😍 Inclusief jullie favoriete muziek op onze JBL-box, fles wijn, twee streekbieren en natuurlijk een bomvolle borrelplank inclusief huur van servies, kleden en kussens. Tijd om je geliefde écht te verrassen en in de watten te leggen.✨ Wij zullen niks verklappen, alle eer gaat naar jou.🤭.

Pick-a-park🥂 Een compleet verzorgde picknick met luxe borrelplank inclusief bijpassende mousserende wijn, twee @brouwerijnicolaas biertjes, karaf met water en een romantische setting.🌠 In een Tilburgs park naar keuze voor €89. Dé lekkerste activiteit van Tilburg.😋

Wil je iemand bedanken die jou door de corona-tijd sleept? Of ben je erachter gekomen dat je zelfs na al die weken samen in één huis nog goed overweg kunt met elkaar? Tijd voor iets speciaals!🙌🏻 Voor €89 heb je een compleet verzorgde picknick in een park in Tilburg naar keuze. Wil je met z’n vieren? Dan is het €150. Wel met gepaste afstand uiteraard.