Over Houten Bakkes

Ik neem jouw voorbereidings-en opruimstress weg. Zodat jij echt helemaal van je feestje kunt genieten.

Neem contact op!

Tamara

Vol energie, bewust leven en kwaliteit. Dat zijn dingen waar ik echt voor sta! Als echte borrelaar en levensgenieter weet ik dat een feestje valt of staat bij borrelhapjes. Omdat niet iedereen tijd, zin of inspiratie heeft kwam ik met het idee om kant en klare borrelplanken te gaan bezorgen. Vol met mijn creativiteit, energie en culinaire dromen. Alle gerechten zijn vers bereid door mijzelf (en natuurlijk met heel veel liefde gemaakt!).

Iemand blij maken met een borrelplank – evenementen of bruiloften zijn voor mij fantastische dingen om aan mee te werken. Mijn streven is om jouw gasten te verrassen met topkwaliteit eten dat vers is en met liefde gemaakt. Ik denk graag met je mee om van jouw borrel een echt feestje te maken!

100% bewust

Ik vind het belangrijk om te weten waar mijn producten vandaan komen. Ik let op herkomst, de impact op het milieu en kook zoveel mogelijk met verse groenten en vooral: kleur!

Ingrediënten met zorg uitgezocht

Naar de markt met m’n mandje vol boodschappen: daarna ga ik aan de slag om voor jou met de allerbeste producten hapjes te maken die je zullen verrassen.

Vers & innovatief

Ik kijk naar de laatste trends in de food-branche en pas dit toe op mijn hapjes.

Heb je zelf suggesties? Laat het me vooral weten! 

Het verhaal

Jarenlang heb ik zelf in de horeca gewerkt- en vooral geleerd. Koken is altijd een passie geweest en nu ook mijn werk; waar ik elke dag nog van geniet. Zelf heb ik me de afgelopen jaren verdiept om bewust en verantwoord te eten; iets waar ik jou ook graag van wil laten proeven!

Met verse producten bereid ik de mooiste hapjes en zorg ik voor bijpassende wijnen. Ik ontzorg jou – of dit nu is via een borrelplank, catering-opdracht, prachtige Grazing Table voor op je bruiloft of evenement: ik maak er een feestje van! Geen afwas, geen zorgen; wel heel veel plezier én lekker eten. Klinkt goed, toch?